PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Накарайте живота да работи за вас

Накарайте живота да работи за вас

  1. Накарайте живота да работи за вас
  2. Целта на вашия живот

Целта на вашия живот

Първата стъпка в израстването ви към висшето съзнание е да видите ясно неимоверното пилеене на безплодна енергия, която сега влагате в преодоляването на зависимото си програмиране. Всяка зависимост, която сте програмирали в ума си, ще ви разделя и ще ви причинява страдание в една или друга степен. Вашите чувства на разочарование, недоволство, гняв, ревност или страх ви носят настоятелни сигнали: „Налице е зависимост, която трябва да препрограмираш в предпочитание, за да живееш ефективно и радостно."

Забележително при израстването към висшето съзнание е, че е необходимо единствено освобождаване от емоционално поддържаната вътрешна зависимост: не е задължително да променяте действията си. Ако сте зависими от това да преяждате с шоколадови еклери, проблемът лежи не в действието на поставяне на еклера в устата ви - проблемът е изцяло в неискреността на вашия биокомпютър, който ви прави роб на това вътрешно желание. Когато използвате Петте Метода на Живата Любов за препрограмиране на зависимостите, външното ви поведение ще се погрижи за вас. Вие може от време на време да ядете еклери с шоколадов крем, но ще сте освободени от вътрешната зависимост, която доминира над съзнанието ви. Вече не ще оставяте повечето от калориите ви да се пилеят за такива относително "празни" храни с недобри последици за здравето ви. Когато издигнете тази зависимост в предпочитание, вие можете все още да се наслаждавате на еклера от време на време, но можете също и да се радвате на живота, дори ако не ядете еклери. И така енергията, отклонявана преди по посока на вашата зависимост, сега може да се влее в каналите, отвеждащи към вашето щастие и радост.

Когато препрограмирате дадена зависимост, ще откриете, че не изпитвате по-нататъшен интерес към външните действия, в които сте били ангажирани. Или след като издигнете зависимостта до предпочитание, може да установите, че до промяна в поведението ви може и да не се стигне. Например, ако издигнете в предпочитание зависимостта си да не миете съдовете, може да установите, че сте в състояние да измиете чиниите напълно осъзната Зависимото ви програмиране повече не функционира по начин, който ви прави нещастни, когато извършвате тази необходима работа.

Пътят на Живата Любов към Висше Съзнание не ви учи да потискате емоционалното си програмиране, разделящо ви от другите (тъй като това би причинило психически заболявания), или да изразявате тази двойственост и отчуждение (традиционен метод на психологията и психиатрията). За да вървите към висшето съзнание, е нужно да елиминирате причината за всички чувства на раздвоение. изолация и разделение, които ви пречат да обичате себе си и другите, и всяко нещо около вас. Дванадесетте Пътя, Седемте Центъра на съзнанието и Петте Метода ви позволяват да елиминирате причината за вашето нещастие.

Вие вече разбирате, че пряк и бърз начин за постигане на щастието е да използвате негативните си емоционално чувства, които да ви покажат кои части от биокомпютъра ви се нуждаят от препрограмиране, за да бъдете в състояние да се радвате на всеки миг от живота си. В миналото вие сте използвали голямата част от своята енергия, опитвайки се да контролирате, доминирате и променяте хората в ситуациите в живота си. Тази енергия сега може да бъде канализирана в Петте Метода, за да освободи вашите зависимости, които ви държат вкопчени в гняв, алчност и заблуда.

И тогава се случва най-забележителното нещо. Когато препрограмирате своите зависимости, вие ще откриете, че можете да обичате безусловно всекиго, включително и себе си. Колкото по-дълго хората са били обекти на манипулация, за да ви помогнат да установите зависимостите си, толкова повече действителната любов (безусловното приемане на другия) е била невъзможна. Сега откривате, че можете да обичате по един дълбок, чудесен начин, за който преди не сте и подозирали, че съществува.

Това ново измерение на любовта твори чудеса в живота ви, тъй като ви прави открити за нови изживявания, за нови хора и нови действия. Когато сте свързани с четвъртото ниво на съзнанието, вие не изживявате повече друг човек или друга ситуация като заплаха. Откривате, че разполагате с всичко необходимо, за да сте щастливи.

Ще се възхищавате постоянно на начина, по който хората и ситуациите в живота ви функционират хармонично, за да отговорят на действителните ви нужди. И съзнанието ви може да се върне назад до деня, в който най-напред сте открили книгата за Живата Любов, помогнала ви да намерите пътя към постигане на това чудо във вашия живот. Но дали вие сте разкрили това? Не са ли били хората и условията на живота ви, които са ви насочили заради вашата откритост? Очертайте най-важните неща, които са ви се случили, откакто сте поели към своето съзнателно израстване, за да бъдете по-възприемащо, действащо и мъдро същество. Ще откриете, че отношенията ви с хората и обстоятелствата на живота са ви били нужни, за да ви помогнат да вземате все по-мъдри решения, които са ускорили непрестанното ви израстване към висшето съзнание. Всички ние заедно сме поели това пътешествие!

Струва ви се невероятно и прекрасно да се чувствате освободени от доминиращите съзнанието ви бариери от желания, потребности, очаквания и закостенели модели за това как светът би ви застрашавал - зависимости от всякакъв вид. Всеки наблюдаващ би видял да извършвате в общи линии същите неща, които сте вършели и преди, но има нещо ново. Вие все така отивате в бакалницата да купувате храна, но Вашият биокомпютър сега ви прави способни да се наслаждавате на всяка минута от преживяването. Без значение е колко стоки не можете да намерите, или колко дълго е трябвало да чакате - вие повече не изпитвате безпокойство, разочарование и не се измъчвате по никакъв начин.

Отиването ви до магазина се превръща в прекрасно изживяване. И вашата усмивка, услужливост и вибрациите Ви на любов се отразяват на всички наоколо. Вашето непристрастено същество променя пътя на всекидневните ви занимания от изтощителна робия в енергоизлъчваща Възхитителна картина, която преминава пред очите ви. Откривате, че за вас всички хора в магазина са пробудени същества, които са там, за да ви помогнат в пътуването ви към висшето съзнание. И с дълбоко удовлетворение разбирате, че живеейки живота с пробудено съзнание, вие правите също и максималното (без никакво усилие) да помогнете на другите същества в тяхното израстване към по-висше съзнание.

Чудесното при висшето съзнание е, че онова, което е най-доброто за вас, е най-доброто и за всеки друг. Когато живеете на четвъртото или по-висше ниво, вашата излъчваща вътрешна същност творчески променя чувствата и действията на хората и вибрациите на ситуациите, с които взаимодействате. Вие им давате най-големия подарък - настройвате се към тях в прекрасната сфера отвъд игрите на ниското съзнание. Вие се вливате хармонично с тях в пространството на четвъртото ниво, където всичко е чиста любов. И това може да бъде постигнато дори само с любящ контакт очи в очи или с усмивка. Чрез свързването помежду ви в сферата, където другите са само любов, вие временно издигате съзнанието им до едно по-висше ниво. Този начин на съществуване (повече от всичко друго, което бихте могли някога да постигнете чрез външни действия в живота), се превръща в извор на чувство на съзнателно удовлетворение от „правилността" и смисъла на вашия живот.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Христова
Аз мисля, че капризите на две годишното дете са затова ,че само така е можело да получи "сиренето" Той не пробва други методи .Така той не може да бъде "тук и сега" напълно и това нещо се програмира в него . Когато порасне и иска да се промени,трябва да прави всичко осъзнато ,и само тогава ще бъде щастливо. Дали съм го разбрала правилно или не????? Ако някой знае да каже
Йорданова
Много ми хареса!
Елена
Харесва ми!
stimar
Статията е на ниво!!!Точно в този момент, не на случайно,попадам на нея ,за да си сверя часовника със самата себе си и да си анализирам изминалия път и постигнатото.Радостта и хармонията са в мен.БЛАГОДАРЯ!!!
Кико
Прекалено разтягате локуми ... статията можеше да е много по сбита - сякаш говорите на малоумници - ми обидно е - Плъха Кико повече няма да влиза в тунела да чете статии от този сайт
Виж още отзиви
Коментирай
loading...