Назад до Метод Фокусиране на съзнанието

Метод Фокусиране на съзнанието

  1. Метод Фокусиране на съзнанието
  2. Стъпка 1: Проучете страданието
  3. Стъпка 2: Определете зависимостта
  4. Стъпка 3: Изберете препрограмиращи фрази
  5. Стъпка 4: Фокусирайте се върху препрограмирането
  6. Приветствайте хората, които могат да ви помогнат
  7. Обвинете своята зависимост за напрежението
  8. Открийте най-силните мисли, които ви разстройват
  9. Усилете вашите емоции
  10. Убедете се че напълно владеете себе си

Убедете се че напълно владеете себе си

Продължавайте да си казвате, че програмирането ви е отпреди много години и че можете да промените тези установени модели. Помнете, че правите всичко това за себе си. Вие не сте в капана на сили, неподвластни на вашия контрол! Всички ваши проблеми са единствено в ума ви. Чрез метода на съзнателното фокусиране е възможно да се превърнете във владетели на своя ум. Вие сте съвършено същество, чиста Осъзнатост. Единственият ви проблем е, че сте попаднали в уловката на толкова много неща, за които си казвате, че са ви нужни, за да бъдете щастливи. Вие сте обсебени от твърде много условия и условности, диктувани от заобикалящата ви реалност и от околните. Освен това сте обременени културно. Програмирали сте в себе си всички тези зависимости, потребности и очаквания, но можете и да ги препрограмирате. Когато промените старите модели, вие се освобождавате. Цялото щастие и красота на света тогава могат да бъдат ваши.

Без значение е дали чувствате, че всичко, което сте опитвали в живота си, е завършвало с провал. Без значение е в каква криза се намирате в този момент. Ако сега сте в състояние да четете статията, можете да приложите метода на съзнателното фокусиране. Притежавате всичко, което ви е нужно, за да работите над себе си, и сте способни да се препрограмирате по позитивен начин, за да отстраните всички страховити емоции, които не ви позволяват да изпитвате удовлетворение от живота си.

Вашите емоционално поддържани зависимости няма да изчезнат още от първия път, след като използвате метода на съзнателното фокусиране, но с всяко негово успешно прилагане вие постепенно ще променяте своята зависимост, превръщайки я в предпочитание. Всяка комплексна зависимост (каквато е тази към сскса например) носи различни усилващи влияния, които ще изискват отделни сеанси на съзнателно фокусиране. Бъдете търпеливи и си дайте време за постигането на конкретни резултати. Не е полезно при разстройващи моменти да си мислите: „Това препрограмиране не действа". Така бихте могли да „програмирате" вашето препрограмиране да не работи! Вместо това, кажете си или си помислете: „Бавно, но сигурно, аз се освобождавам от тези емоционални влияния." Вие въвеждате тези неутрални връзки в ума си и решително можете да ги освободите.

Пътят на Живата Любов към Висшето Съзнание ви предлага Петте Метода, създадени да помогнат на всеки един да препрограмира различните по вид и интензитет зависимости. Ако желаете да ускорите пътуването си към Висшето съзнание, работете сериозно, за да развивате максимума умения при използването на Петте Метода. Тогава ще откриеше, че вашият биокомпютър автоматично ще избира онзи Метод, който е най-подходящият за всеки проблем, нуждаещ се от ново програмиране.

Отначало може да останете удивени от разбирането, постигнато от съзнанието ви през призмата на Дванадесетте Пътя, Седемте Центъра и Петте Метода. Тогава бихте могли да се заемете със съзнателно използване на тези три средства във всеки един момент. Целта им е да ви позволи да се настроите към настоящето на живота, да се освободите от разстройствата, причинявани от вашите зависимости. Благодарение на Дванадесетте Пътя, Седемте Центъра и Петте Метода животът ви ще започне да върви по-леко.

Учете се да се радвате на живота си! Просто използвайте Методите винаги когато осъзнавате някои ваши очаквания в живота, които не са в хармония със ставащото тук и сега. С други думи, използвайте Методите за посредник, а през останалото време просто бъдете тук, радвайки се на всекидневието си. Основната цел на тези три средства е да ви помогнат да престанете да правите тези неща, които ви разделят от другите хора и от света край вас. Нужно е да се приемате и обичате един друг и да се движите без съпротивление в пространството, където има само „ние" - точно тук и точно сега.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря Ви ! Искам да се откажа от цигарите и се надявам да се получи.
Благодаря за иформацията..много е полезна
Благодаря ви.Рядко достоверна статия. И работеща.
Статията ми беше много полезна.Благодаря Ви!Точно от това имах нужда в този труден за мен момент.Благодаря и до нови срещи.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...