PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Висше съзнание

Акашовите записи: Какво трябва да знаем за тях?

Какво представляват Акашовите записи?

Акашовите записи са база данни за всяка дума, мисъл или действие, които се съхраняват в кодиран и енергиен вид в нефизическото ниво на съществуване. Те съдържат информацията за всяка една душа или същество във Вселената. Записите се обновяват постоянно, с всяка нова мисъл, дума или действие, което душите и съществата правят. Следователно Акашовите записи съдържат енергийните отпечатъци, относно произхода и пътуването на всяка една душа, през всичките й животи. Те свързват всички нас един с друг.

Акаша е санскритска дума, която означава „небе“, „космос“ или „етер“.За по-лесно разбиране много хора описват Акашовите записи метафорично като библиотека. Други ги оприличават като „Компютъра на Вселената“ или „Ума на Бога“, Космическото Колективно Съзнание или Колективното Подсъзнание. Акашовите записи не са нещо физическо, което може да бъде видяло или докоснато. Има частица божествено вътре във всеки един от нас, която ни позволява да навлезем в областта на Акашовите записи.

Всичко, което се случва във Вселената има своя енергиен запис. Записите на вашата душа могат да бъдат открити посредством пълното име и рождената дата на настоящото ви превъплъщение. Те са вградени в информацията за предишните ви животи и произхода на душата ви. Там се съдържат още целта на настоящия ви живот и житейските уроци, които трябва да научите.

Пътя на душата към самоосъзнаване се извършва посредством причинно-следствения процес. Вие постоянно сте изправени пред възможности да се срещнете със своята същност и да прилагате духовните принципи във физическия свят. Постоянно ще се сблъсквате с нови и нови житейски уроци, докато не достигнете до по-високите нива на съзнание.

Как се осъществява достъпа до Акашовите записи?

Достъп до записите можете да получите, само когато се намирате в състояние на дълбока релаксация или медитация. Всеки човек може да има пълен достъп до Акашовите записи. Това е все едно да имате интернет достъп до едни и същи бази данни с информация.

Не са необходими някакви специални сили или възможности, за да получите достъп до Акашовите записи. Тези записи са достъпни и на подсъзнателно ниво, посредством сънища, интуиция или езотерични учения. За целта обаче първо трябва да се преодолеят пречките, които блокират достъпа до Акашовите записи. Това са обърканият ум, егото, слабата връзка с висшия Аз и липсата на вяра в Божествената сила. Истината в Акашовите записи може да бъде разчетена, само когато има баланс и хармония между съзнанието, подсъзнанието и свръхсъзнанието.

Известни личности, които са разчитали Акашовите записи

Един от най-известните личности, имала достъп до Акашовите записи е американския медиум Едгар Кейси (1877 – 1945). Той е известен още като „спящия пророк“ и „бащата на холистичната медицина“ и е най-добре проучения медиум на 20-ти век. Други известни личности, имали достъп до Акашивите записи са Нострадамус, Кетцалкоатъл, Рудолф Щайнер, Мери Бейкър, Еди и Емануел Сведенборг.

Разчитане на Акашовите записи

Ние разчитаме Акашовите записи в настоящето. Цялата информация за миналото, настоящето и бъдещето може да бъде разчетена в настоящия момент. Можем да надникнем в пътешествието на душата през Вселената. Разчитането на собствените Акашови записи е да позволим на душата си да има право на глас. Можем да разберем какви душевни травми и препятствия сме имали в миналото, тъй като те са оставили своя енергиен отпечатък. По този начин ние изразяваме благоволение и стремеж да се освободим от тях.

Преустройството на душата е мощен начин за повишаване на енергийните вибрации. Това е един важен знак, за намирането на пътя, към духовната цялост. Вашето същество ще бъде много по-просветлено, когато успете да разчитате Акашовите записи. Не е толкова важно, какви сте били в миналото. Това, което е по-важно е, през какъв процес на трансформация преминавате в настоящия си житейски опит. Миналото и чувството за това каква е вашата душевна същност, осигуряват само необходимата базова информация. Какви действия ще предприемете, имайки цялото това знание, все още е въпрос на свободна воля и избор.

През всеки един житейски цикъл ние сме подложени на преживявания, които могат да дадат възможност на душата да се свърже обратно към Божественото. Най-голямата полза от разчитането на вашите собствени Акашови записи е това, че осъзнавате своето единство с Бог, Вселената и Светия Дух.

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 59 оценки

Отзиви

Всъщност

Доста вярно. Но няма никаква конкретика. Някакъв конкретен пример - какво на кого как му се е получило. Чува ли се глас например. Също Не е истина, че Кейси е баща на Холистичната медицина. Д- р Самуел Ханеман е. Много пъти съм се самолекувал с нея. Вкл. и от ковид.

Николай

Чел съм, че ходжите можели в състояние на афект да влязат в тия записи и да заложат край на живота на някого - или това е т.н. магия

Жоро

След като не вкарвате имената на Дънов, Ванга и дядо Влайчо..., въобще не сте насясно с Акаша, да не говорим, че това с достъпа за всеки е доста налудничево, само определени и посветени имат тази дарба, а тия които парадират, че работят с акаша..., моля да се прегледате!

Мариян

Само БОГ може да определя бъдещето,а всеки индивид да го следва!На земята почти няма Хора,които да осъзнават с душа и сърце,какво значи БОГ!!!

Мая

Умът трябва да е освободен до пълна празнота. Вярата в Бог-безусловна. Връзка с висшият аз - осъзната. И се получава едно състояние на естествено знаене. Това трансцедентно състояние обаче на мен не ми е възможно за постоянно, както и не ми е особено приятно, тъй като има чисто битови и човешки ситуации… Тези ситуации са прекрасни и е нужно да си едно естествено човече за тях. Няма нищо по-вълшебно от това да си ,, обикновен човек”!!!

Виж още отзиви
Коментирай
loading...