PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Методи за работа върху съзнанието

Методи за работа върху съзнанието

  1. Методи за работа върху съзнанието
  2. Метод 1: Използвайте 12-те пътища
  3. Метод 2: Осъзнайте в кой център на съзнанието сте
  4. Метод 3: Осъзнайте зависимостите и ги променете
  5. Метод 4: Всичко ни води към живата любов

Метод 1: Използвайте 12-те пътища

Когато се учите да ги прилагате, ще откриете, че Дванадесетте Пътя ви осигуряват пълно разрешаване на всеки емоционален проблем в живота. Но за да се облагодетелствате максимално от тях, трябва интуитивно да ги използвате на най-дълбоките нива на осъзнаване. След като сте ги запаметили, повтаряйте си ги, преди да станете сутрин и преди да си легнете вечер. Това би повишило вероятността да разкриете четвъртия център на съзнанието за година или две, вместо за много години или дори за десетилетия.

Когато и да се почувствате обезпокоени, разгневени, ревнуващи, обзети от страх, разтревожени или обхванати от някое друго неприятно чувство, животът ви отвръща с послание. Той винаги ви посочва кога не следвате Дванадесетте Пътя. Следващата ви стъпка е да откриете онези от тях, които не използвате, и да ги оставите да ви покажат какво следва да правите, за да се почувствате отново комфортно.

Престанете да се измъчвате с обичайните въпроси, които си задавате (и които не са ви помогнали да намерите разрешението). Ако тези обичайни начини на разговор със себе си са били ефективни, вие бихте били щастливи, умиротворени, ведри и обичащи - тук и сега. Вместо да използвате поведението си от миналото в самопреценките сега, просто се придържайте към Дванадесетте Пътя. Помнете, че тяхната цел е да ви направят центрирани, настроени, осъзнати и любящи. Не се предполага чрез прилагането им да започнете да манипулирате хората и нещата според вътрешните си зависимости. Дванадесетте Пътя ще ви помог- нат да препрограмирате ума си така, че ВСИЧКИ ваши зависимости да се превърнат в предпочитания и тогава ще можете да живеете успокоени. Колкото по-напрегнати сте, толкова по-важно е да спрете да се безпокоите за външните условия, които според вас ви карат да се чувствате разстроени. Вместо това, съсредоточете се върху вътрешните зависимости или очаквания, с които натоварвате себе си.

Дванадесетте Пътя ще ви покажат какво означава да си истински жив. Ще погледнете назад към сегашното състояние на съзнанието си и ще разкриете, че сте били по-скоро мъртви, отколкото живи. Всичко, което ви е нужно, ще дойде при вас по един удивителен начин, след като заживеете според тези Пътища. Спокойствието, любовта и ефективността, които винаги сте жадували, ще бъдат ваши.

Рейтинг:

Отзиви

Н. Савова
Здравейте! Благодаря за чудесната поредица и полезните съвети за работа със съзнанието. Това е тема, която изучавам с интерес и ще съм Ви благодарна, ако споделите кой е авторът, има ли издадена книга или други материали, които биха помогнали на мен, и на всички, които сме поели по пътя на духовното израстване? Благодаря предварително!
и аз така да попитам :) моля споделете :)
Анонимен
И КОИ СА ТЕЗИ 12 ПЪТЯ
Виж още отзиви
Коментирай
loading...