PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Висше съзнание

Метод Фокусиране на съзнанието

  1. Метод Фокусиране на съзнанието
  2. Стъпка 1: Проучете страданието
  3. Стъпка 2: Определете зависимостта
  4. Стъпка 3: Изберете препрограмиращи фрази
  5. Стъпка 4: Фокусирайте се върху препрограмирането
  6. Приветствайте хората, които могат да ви помогнат
  7. Обвинете своята зависимост за напрежението
  8. Открийте най-силните мисли, които ви разстройват
  9. Усилете вашите емоции
  10. Убедете се че напълно владеете себе си

Фокусиране на съзнанието е един от най-мощните методи за препрограмиране на дълбоките човешки зависимости. Ефективно приложен, този метод понякога може да заличи дадена емоционално програмирана зависимост за изненадващо кратко време. Колкото е по-голяма възможността, която ни се предлага по отношение на сигурност, приятни усещания или сила, толкова повече задълбочаваме програмираната зависимост, причиняваща ни разочарование и страдание. Фокусиране на съзнанието ни помага да препрограмираме тези силни зависимости, на които посвещаваме толкова безполезни усилия, за да ги опазваме и проявяваме в хода на живота ни.

Фокусиране на съзнанието ни помага да използваме съществуващите жизнени ситуации за максималното ни израстване. Прилагайки този нов метод, ние продължаваме напред в живота, без да сме застрашавани. Например ако отношенията в брака ви са станали неприятни за вас или бизнес делата ви ви разстройват, можете да използвате успешно тази техника за по-бързото си израстване въпреки тези сериозни жизнени проблеми.

Фокусиране на съзнанието е основано на факта, че емоционалното ви програмиране се изгражда от всичко, което си казвате, когато изпитвате болка или страдание. Всъщност вие използвате фокусиране на съзнанието през целия си живот. Може би като малко дете сте пъхнали поне веднъж пръста си в открития контакт и сте изпитали какво е електрически шок. Вие незабавно сте издърпали пръста си, усещайки болка, и сте си казали, че контактът ви е причинил болката. Това сигурно е бил последният път, когато сте извършили непредпазливо действие, понеже биокомпютърът ви е програмирал изрично инструкцията: „Аз няма да слагам пръста си в открити контакти, защото това ме наранява". От този момент насетне в живота ви Винаги, когато пръстът ви е в близост до контакт, една „червена лампичка" се появява у вас, за да ви предупреди, че няма да изпитате подобен шок отново.

Когато сте спокойни и умиротворени, имате най-добрата възможност да препрограмирате рационалния си ум, но не и емоционално поддържани зависимости. Например, способни сте да разглеждате книги или да слушате лекция най-добре, когато сте спокойни. Вашият биокомпютър няма да усвоява в достатъчна степен лекцията или книгата, ако сте разстроени, тъй като зависимостите ви имат способността да доминират и да вземат връх над други процеси в биокомпютъра ви. Но когато сте емоционално объркани, вие имате превъзходната възможност да препрограмирате зависимостите си с помощта на метода на съзнателното фокусиране. По този начин винаги, когато изпитате страх, ревност, безпокойство или гняв, животът ви предлага златната възможност да използвате този метод, за да се освободите от конкретната зависимост.

Винаги можете да използвате фокусирането на съзнанието спрямо дадена своя зависимост. Но най-подходящо е това при освобождаването (на по-дълбоко ниво) на зависимости за сигурност, усещане или сила, когато през последните няколко седмици вие сте направили следното: 1) приложили сте Пътищата; 2) осъзнали сте, че сте разстроени и 3) използвали сте Третия Метод, за да отнесете зависимостта към страданието, което сте изпитали.

Можете да използвате съзнателното фокусиране, за да препрограмирате дълбоки свои зависимости, когато пожелаете освобождаване от тях по-силно, отколкото промяна във външния свят.

Аз например пожелах да се освободя от зависимостта, която пробуждаше емоцията на ревност в по-голяма степен, отколкото исках, контролирайки жената, с която бях. В този момент, в продължение на приблизително 90 минути фокусиране на съзнанието, аз действително препрограмирах зависимостите си, които задвижваха ревност, за остатъка от живота ми. В повечето случаи обаче е необходимо да повторим препрограмирането.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Благодаря Ви ! Искам да се откажа от цигарите и се надявам да се получи.
Благодаря за иформацията..много е полезна
Благодаря ви.Рядко достоверна статия. И работеща.
Статията ми беше много полезна.Благодаря Ви!Точно от това имах нужда в този труден за мен момент.Благодаря и до нови срещи.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...