PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Висше съзнание

Пътища към по-висше съзнание

  1. Пътища към по-висше съзнание
  2. Път 1: Освобождаване от зависимостите
  3. Път 2: Зависимостите създават илюзии
  4. Път 3: Промяна на зависимостите
  5. Път 4: Всичко е тук и сега
  6. Път 5: Отговорност за действията
  7. Път 6: Приемане на действителността
  8. Път 7: Отваряне към хората
  9. Път 8: Любов и състрадание към другите
  10. Път 9: Общувайте, когато сте любящи
  11. Път 10: Успокояване на ума
  12. Път 11: Използване на седемте центъра
  13. Път 12: Всички вървят по този път

Дванадесетте Пътя представляват съвременен синтез на натрупана през хилядолетията мъдрост. Те ви дават всекидневно, постоянно действащо ръководство за функциониране на вашето съзнание при взаимодействието с околния свят. То ще ви позволи да живеете постоянно един щастлив, осмислен, любящ, радостен, осъществен живот. Ако сте изпитали в достатъчна степен състоянията на извисяване и пропадане, свързани с удоволствието и болката и сте наистина готови да приемете радостта, получавайки максималното от живота, то вие сте готови и да използвате и прилагате Дванадесетте Пътя, за да извършите радикална промяна в живота си.

Дванадесетте пътя към Висшето Съзнание могат да ви покажат как да ускорите духовното си израстване, улеснявайки началото на вашия нов живот на Живата Любов. Те могат да ви научат как да откриете красотата и щастието, скрити в самите вас. Учили са ви погрешно, че щастието е в това да привличате хората и нещата така, че те само да изпълняват желанията ви. Но желанията ни се умножават много по-бързо от възможността да ги удовлетворяваме! В системата на Живата Любов зависимост е всяко желание, което ви разстройва или ви прави нещастни, ако не е задоволено. Животът ви предупреждава да се отървете от зависимостта си всеки път, когато по някакъв начин сте емоционално разстроени.

Дори ако вашата зависимост ви носи удоволствие, то е винаги краткотрайно, тъй като ще започнете да усещате удоволствието си застрашено и ще се опасявате от промени в живота, които ще ви лишат от него. Тогава вие сравнявате днешното удоволствие с вчерашното - и често откривате, че днешното не е достатъчно задоволително. Всичко това ви държи далеч от вашето тук и сега. Вие ще направите огромна крачка по посока на висшето съзнание, когато осъзнаете изцяло каква е цената, която трябва да плащате за всяка ваша страст. Можете пълноценно да се радвате на същите действия и преживявания, ако издигнете зависимостта си до положението тя да бъде право на избор.

След като започнете да осмисляте все повече как действа съзнанието ви, ще бъдете в състояние да правите разлика между вашия ум и програмата, която той използва. Ако вие не винаги сте любящи спрямо всички край вас и не се радвате на всяка ситуация във всекидневието, тук и сега, това означава, че великолепният ви компютър е бил задействан от „лошокачествена" програма. Когато гледате на себе си с ясно съзнание, вие разбирате, че сте съвършени - единственият ви проблем е да промените нещо в програмата, в зависимост от която действате.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Магда

Написано с любов, нежност и проникновено разбиране за човешката природа. Все едно говори ангел, тук липсва всякаква осъдителност и желание за контрол. Терапевтичен текст.

росица
добре де хубаво що имаме зависимости. според у4ени които се занимават с тези неща казват 4е зависимостите се саздават когато малкото дете не е полу4ило адекватна грижа от стрАНА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ.И ЗАТОВА НИЕ В ОНОВА НЕВРъСТНО ВРЕМЕ ЗАМЕСТВАМЕ ЛИПСВАЩАТА ГРИЖА Със зависимост.от това следва 4е от да се ходи на у4илище не се поумнява.щом ума се усилва и намалява според това дали имаме зависимост или не.
Samo krasota tozi text palen s vazmojnosti i nie moje bi niama da imame vremeto za da sms naistina razbrani..Az varvia napred i mislia 4e sam po mois pat.Goliama radost kogato samo po4uvstvam vibratiata Tam niakade okolo men...Neka viarvame i tova e n'ai golemia podarak koito mojem da si napravim.Ne 4akaite da badete razbrani.Izberete patia si !!!
Анонимен
MNOGO TO4NO I QSNO KAZANO...NO DOKATO NI RAZBERAT NIE 6TE YMREM....
Niki Kanchev
Da se radvash na nastoqsheto saznatelno, e tolkoba lesno i priqtno zanimanie, ako ste zabravili kak se pravi - idete na nqkoq detska ploshtadka i bezgrijno igraeshtite deca she vi go peipomnqt !!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...