Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Съзнание  »  Съзнанието на водата  »  Тайната на водата

Тайната на водата

Тайната на водата

Ще ви представя възможностите на водата, извън учебниците и знанията заложени в тях. Надявам се ще ви бъде интересно, както беше интересно на мен, когато ги научих за първи път.

Масару Емото провежда обширни проучвания за водата на нашата планета и след множество експерименти стига до извода, че кристалите в замръзналата вода ни показват нейната същинска природа. Колкото повече знаем за нея, толкова по-лесно ще съзрем собствената си същност. А познаем ли себе си, ще прозрем обществото, нацията си, света, земята, Вселената...

Начало на експеримента:

Наливат вода в бутилка и за известно време я излагат на информация  например: дума, картина, музика и т.н. После я прехвърлят в петриеви блюда, замръзяват във фризер при -25°C.

След 3 часа в тях се образуват зрънца лед с издигната нагоре централна част. Тези зрънца са извънредно малки (не повече от 1, 25 мм). Накрая ги осветяват и ги разглеждат под микроскоп. С повишаване на температурата, леда се топи и се образуват кристали, но не при всички са красиви, ще разберете защо.

Той установил, че има огромна разлика между естествената (природна) и чешмяна вода. На последната, формите й били гротескни, докато естествената, необработена с химикали – образува кристали с лъчи разперени свободно навън от шестоъгълната основа. Той бил шокиран от резултатите на минералните води, които изследвал, оказало се, че не на всички се получават красиви кристали т.е. тя е била замърсена от човека и е опасна за здравето му.

Взел 2 шишенца пълни с вода, на едното написал „благодаря”, а на другото „глупак” . Резултатът бил следният, от шишенцето с надпис „благодаря” се образували красиви шестоъгълни кристали, докато от този с  надпис „глупак” имало само фрагменти от такива.

Окуражен той, поставял различни надписи и винаги се получавало едно и също. На думите „браво”, „харесвам”, „сила”, „ангел”, „мир” „надежда” се образували чудно красиви кристали, най-очарователен бил на „любов и признателност”, а при думите „лошо”, „дявол”, „война”, формите били грозни и разкривени. Любопитно било, че водата отреагирала по същия начин, и когато те били на чужд език, т.е. тя спокойно разчита всички езици.

И тъй като водата се подобрява или влошава, отразявайки информацията, която получава стигнал до извода, че ние се влияем по същия начин от нея, тъй като 70% от организма на един възрастен е вода. В наш интерес е да приемаме положителна информация, така умът и тялото ни ще бъдат здрави!

И тъй като водата се подобрява или влошава, отразявайки информацията, която получава стигнал до извода, че ние се влияем по същия начин от нея, тъй като 70% от организма на един възрастен е вода. В наш интерес е да приемаме положителна информация, така умът и тялото ни ще бъдат здрави!

Сега ще ви представя по 2 кристала от вода, която е била изложена на позитивни и негативни думи, написани на хартия, залепени на бутилка:

Любов и благодарност


Любов и благодараност:

Надежда
Надежда:

Ще те убияПовръща ми се от теб, ще те убия:
Чешмяна вода:Чешмяна вода
Камелия Желязкова

2. Хадото на водата

Водата е чувствителна към фината енергия, наречена хадо. Това е форма на енергия, която влияе на качеството й и на формата на кристалите, които образува. Мисълта „ти си глупак” носи свое собствено хад...

Рейтинг: 4.7/5 на базата на 12 оценки
прегледи 46876

Препоръчани продукти

Коментари за Тайната на водата

 1. .

  Това е истина

 2. 1.

  za mene ima istina vav vsiako edno ne6to za6toto vsichko e sazdadeno ot GOSPOD i znaem che nikoi ne e po silen ot nego .Vsiako edno ne6to se nujdae otlubov,vnimanie,razbirane.

 3. 2.

  mnogo mi e interesno , temata me zaintrigyva, kade moga da pro4eta pove4e\\/

 4. 3.

  И ДУХЪТ БОЖИИ СЕ НОСЕШЕ НАД ВОДАТА
  БИТИЕ 1:2

 5. 4.


  ИСКЛЮЧИТЕЛНИ ценни качества има ЖИВАТА ВОДА, получена чрез електроиза. Групирането на нейните молекули е много близо до групирането на молекулите в живите организми. живата вода е алкална и редовното и консумиране както за пиене, така и за готвене, допринася за откиселяването на организма, от което днес имат нужда почти всички. Живата вода има много по голяма растворимост и варивата в нея, се сваряват много по бързо. Също така от живата вода се отделя варовикът и пада на дъното на съда.

 6. 5.

  "Великата тайна на водата" е филм в 2 части, създаден от руска кинокомпания, през 2007/8 г. Излъчван е по РЕН ТВ и други. Водата е въплътеното Божие Слово. Тя е благодат.

 7. 6.

  Знаете ли, че всяка година на 19.януари, водата на цялата планета се структурира и ако си налеете от някой извор можете да я пазите ако ще 20 години и дори след толкова време тя няма да е променила нито вкуса, нито мириса, нито цвета си. Само държа да спомена, че на 19.януари по Юлианския календар е Богоявление.

 8. 7.

  Първо ще споделя цитат на Буда:
  "Не вярвай на онова, което си чул.
  Не вярвай в традицията, само защото се
  е предавала от поколение на поколение.
  Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
  Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
  Не вярвай на догадки.
  Не вярвай на авторитети, учители или по-възрастни.
  Едва след внимателно наблюдение и анализ,
  когато е в съгласие със здравия разум
  и ще донесе полза за всеки и за всички,
  го приеми и живей според него."
  Второ:Относно Емото,ами той отказва да разкрие точния начин ,по който извършва експериментите си и до сега няма друго независимо изсдледване,което да потвърди резултатите му!Фотографите му са инструктирани да подбират само тези снимки ,които са в съгласие с теорията му.За мен това е класическа измама,защото нито един учен или доктор не е потвърдил експеримента му.Един единствен Емото и всички вярват безрезервно!За сметка на това ,човекът припечелва добре.До 2006 е продал 2 млн копия от книгите си ,а на сайта си продава "геометрично съвършена индиго вода" по 35 $ флакончето.

 9. 8.

  https://www.youtube.com/watch?v=f5XqYmb_fVI

 10. 9.

  Vsichko tova e istina,dori govoreiki na vodata,mojete da poluchite homeopatichni lekarstva,bilkovi ekstratti,bahovi esencii i pochti vsichko.Dori mojete da si izgotvite vashe lichno homeopatichno lekarstv,na osnovanie siptomatikata i umstvenata kartina,no razbira se za poslednoto trqbva da imate pone malko poznaniq v homeopatiqta.Vsichko tova sam go probvala i efekta e mnogo silen.Dori bolen zub uspoqh da izlekuvam,govoreiki na vodata i to samo za nqkolko dni.

 11. 10.

  Приятели, пишете на кирилица! Българи сме и говорим български език. Защо да не пишем на български!?

Подобни статии

Рационалният ум

Рационалният ум

За мнозинството хора животът е борба между външния свят и тяхното Его,  доминирано от сигурността, у...
Живата любов и децата

Живата любов и децата

Детето може да бъде голям учител в пътуването ви към висшето съзнание. Малкото дете е в състояние да...