Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Съзнание  »  Съзнанието на водата  »  Тайната на водата  »  Хадото на водата

Тайната на водата

Тайната на водата

Хадото на водата

Водата е чувствителна към фината енергия, наречена хадо. Това е форма на енергия, която влияе на качеството й и на формата на кристалите, които образува. Мисълта „ти си глупак” носи свое собствено хадо, което водата абсорбира и показва като безформени кристали, когато замръзне. От друга стана, когато тя бъде изложена на положителни мисли, образуваните от нея кристали отразяват положително хадо.

Г-н Емото установил, че такава вода  може да лекува, така той помогнал на хора с много тежки заболявания, за които медицината се оказала безпомощна. Хадо водата е способна да отнесе хадо и в най-миниатюрните субатомни частици, докато лекарствата, широко използвани в момента достигат само до клетъчно ниво, което причинява симптомите.

След много опити той безпогрешно установил, че тя чете информация от снимки и писма, и съответно променя качествата си. Молитвите също излъчват позитивна енергия, изпращат хадо на водата и тя се превръща в тъй наречената кластерна вода. Можем да създадем по-силно хадо, като изричаме молитвите си в миналото, а не в бъдеще време например „Ракът на майка ми беше излекуван”, а не „ще бъде излекуван”.

Силното изговаряне на думите излъчва по-интензивно хадо, отколкото ако ги пишем на хартия. Словосъчетанието „любов и признателност” изследователят разбрал, че засилва имунитета у човек. За това приготвяйки храната си е добре да излъчваме точно такива мисли. Електромагнитните вълни на микровълновата печка само за петнадесет секунди напълно унищожават положителното хадо. Сами разбирате, че всичко сготвено или претоплено вътре е мъртва храна. Мобилните телефони, телевизорите, персоналните компютри също го  унищожават. Прекарвайки живота си в близост до устройства излъчващи електромагнитни вълни със сигурност се уврежда хадото на организма ни.

Има изход от тази ситуация. Един от вариантите е на стъклено шише с вода да напишем думи като „любов и признателност”, „благодаря”, „обичам те”, „ти си извор на живот”, а друг е да използваме различни видове кристали или да прибавим клиноптилолит (родопското чудо). Препоръчително е също да избягваме програми и филми изобилстващи от насилие. За да бъдем здрави, добре е да слушаме класическа или мелодична музика, те образуват красиви кристали, а за сравнение при хеви метъл няма нито един. Когато слушаме музика се чувстваме добре, защото водата в тялото ни се лекува. Изящните звуци достигат до всяка една от шестте ни трилиона клетки.

Масару Емото препоръчва да говорим на водата ласкаво и с уважение, така тя ще се промени, било то в тялото ни или в голямо езеро дори!

Камелия Желязкова

Рейтинг: 4.3/5 на базата на 7 оценки
прегледи 9400

Препоръчани продукти

Коментари за Тайната на водата

 1. .

  Това е истина

 2. 1.

  za mene ima istina vav vsiako edno ne6to za6toto vsichko e sazdadeno ot GOSPOD i znaem che nikoi ne e po silen ot nego .Vsiako edno ne6to se nujdae otlubov,vnimanie,razbirane.

 3. 2.

  mnogo mi e interesno , temata me zaintrigyva, kade moga da pro4eta pove4e\\/

 4. 3.

  И ДУХЪТ БОЖИИ СЕ НОСЕШЕ НАД ВОДАТА
  БИТИЕ 1:2

 5. 4.


  ИСКЛЮЧИТЕЛНИ ценни качества има ЖИВАТА ВОДА, получена чрез електроиза. Групирането на нейните молекули е много близо до групирането на молекулите в живите организми. живата вода е алкална и редовното и консумиране както за пиене, така и за готвене, допринася за откиселяването на организма, от което днес имат нужда почти всички. Живата вода има много по голяма растворимост и варивата в нея, се сваряват много по бързо. Също така от живата вода се отделя варовикът и пада на дъното на съда.

 6. 5.

  "Великата тайна на водата" е филм в 2 части, създаден от руска кинокомпания, през 2007/8 г. Излъчван е по РЕН ТВ и други. Водата е въплътеното Божие Слово. Тя е благодат.

 7. 6.

  Знаете ли, че всяка година на 19.януари, водата на цялата планета се структурира и ако си налеете от някой извор можете да я пазите ако ще 20 години и дори след толкова време тя няма да е променила нито вкуса, нито мириса, нито цвета си. Само държа да спомена, че на 19.януари по Юлианския календар е Богоявление.

 8. 7.

  Първо ще споделя цитат на Буда:
  "Не вярвай на онова, което си чул.
  Не вярвай в традицията, само защото се
  е предавала от поколение на поколение.
  Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
  Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
  Не вярвай на догадки.
  Не вярвай на авторитети, учители или по-възрастни.
  Едва след внимателно наблюдение и анализ,
  когато е в съгласие със здравия разум
  и ще донесе полза за всеки и за всички,
  го приеми и живей според него."
  Второ:Относно Емото,ами той отказва да разкрие точния начин ,по който извършва експериментите си и до сега няма друго независимо изсдледване,което да потвърди резултатите му!Фотографите му са инструктирани да подбират само тези снимки ,които са в съгласие с теорията му.За мен това е класическа измама,защото нито един учен или доктор не е потвърдил експеримента му.Един единствен Емото и всички вярват безрезервно!За сметка на това ,човекът припечелва добре.До 2006 е продал 2 млн копия от книгите си ,а на сайта си продава "геометрично съвършена индиго вода" по 35 $ флакончето.

 9. 8.

  https://www.youtube.com/watch?v=f5XqYmb_fVI

 10. 9.

  Vsichko tova e istina,dori govoreiki na vodata,mojete da poluchite homeopatichni lekarstva,bilkovi ekstratti,bahovi esencii i pochti vsichko.Dori mojete da si izgotvite vashe lichno homeopatichno lekarstv,na osnovanie siptomatikata i umstvenata kartina,no razbira se za poslednoto trqbva da imate pone malko poznaniq v homeopatiqta.Vsichko tova sam go probvala i efekta e mnogo silen.Dori bolen zub uspoqh da izlekuvam,govoreiki na vodata i to samo za nqkolko dni.

 11. 10.

  Приятели, пишете на кирилица! Българи сме и говорим български език. Защо да не пишем на български!?

Подобни статии

Рационалният ум

Рационалният ум

За мнозинството хора животът е борба между външния свят и тяхното Его,  доминирано от сигурността, у...
Живата любов и децата

Живата любов и децата

Детето може да бъде голям учител в пътуването ви към висшето съзнание. Малкото дете е в състояние да...